Over ons

Studievereniging Digi Juridica is gelieerd aan de master Internet, Intellectuele Eigendom & ICT aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Door het ontbreken van een studievereniging voor deze specifieke master is in december 2015  Digi Juridica opgericht door Nathalja Bodamèr, Khalid Samim, Lisa Lander en Marjolein Ham.

Digi Juridica biedt de mogelijkheid om studenten in contact te brengen met verschillende advocatenkantoren en bedrijven die onder andere gespecialiseerd zijn in het Intellectuele eigendom, ICT en Internetrecht. De leden kunnen hierdoor een goed beeld krijgen van de toekomstige rechtspraktijk. Verder organiseert Digi Juridica carrière avonden, pleitwedstrijden en borrels zodat studenten ook onderling met elkaar in contact kunnen komen.

Zowel studenten van de master Internet, Intellectuele Eigendom & ICT als bachelor-studenten die IE-gerelateerde vakken volgen, kunnen lid worden van de vereniging. Daarnaast blijft Digi Juridica graag met haar alumni in contact zodat deze met elkaar onderling, maar ook met de student-leden in contact kunnen komen.

Indien studenten behoefte hebben om meer uit hun studietijd te halen en zich in willen zetten voor de vereniging kunnen zij altijd contact opnemen met het bestuur door te mailen naar info@digijuridica.nl.

Onze website wordt momenteel vernieuwd. Binnenkort vind je hier een up-to-date website!
Hello. Add your message here.