Digi Juridica x TechnologIE, privacy en recht

TechnologIE, privacy en recht

Sinds september 2020 heeft Digi Juridica de nieuwsblog ‘TechnologIE, privacy en recht’ onder zich! Dit blog is een platform waarop nieuws wordt gepubliceerd over internet-, intellectuele eigendoms- en privacyrecht. Deze blogs worden geschreven door gemotiveerde en enthousiaste masterstudenten die onder begeleiding staan van drie hoofdredacteuren.

De hoofdredactie bestaat dit jaar uit Carolien van Bakel (bestuurslid extern van Digi Juridica) en masterstudenten Irma Visser en Elise van Lonkhuijzen. De twee laatstgenoemden hebben het stokje overgenomen van de oprichters van de blog, waardoor de blog nu officieel onder Digi Juridica valt. Wij, als bestuur van Digi Juridica, hebben enorm veel zin om met de nieuwe hoofdredacteuren en student-auteurs dit mooie initiatief voort te zetten!

De blog wisselt jaarlijks van redactie en auteurs waardoor een selecte groep masterstudenten de mogelijkheid heeft om juridische nieuwsartikelen te publiceren. Ook worden er masterclasses gegeven aan de auteurs zodat zij zichzelf kunnen ontwikkelen op het gebied van schrijfvaardigheid.

Ben jij toevallig zo’n gemotiveerde masterstudent en vind je het leuk om te schrijven over actuele onderwerpen op het gebied van internet-, intellectuele eigendoms- en privacyrecht? Dan kun je je de volgende sollicitatieronde in februari aanmelden als auteur. Ook bestaat er de mogelijkheid om een gastblog te schrijven.

Mocht u of uw bedrijf interesse hebben in een samenwerking zoals het verzorgen van een van de masterclasses? Of wilt u of uw bedrijf de nieuwsblog steunen met een financiële bijdrage in ruil voor uw logo op de blog? Of heeft u andere vragen naar aanleiding van bovenstaand bericht? Stuur dan een mailtje naar actualiteitenictrecht@gmail.com.