GELUKKIG NIEUWJAAR namens het bestuur van Digi Juridica! 

Ondanks een gekke start van ons bestuursjaar, kijken wij terug op een fijne eerste helft van dit studiejaar. Dankzij de creativiteit en flexibele instelling van onze commissieleden hebben we toch nog een aantal leuke online activiteiten kunnen organiseren. 

Het jaar begon met een interessant, online bezoek aan het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, georganiseerd door onze docent intellectuele eigendomsrecht Tomas Westenbroek. 

Dit werd gevolgd door twee informele pubquizzes georganiseerd door onze Activiteitencommissie en International Committee. Leuk om op deze manier toch een beetje contact te hebben met de andere studenten! 

Ook organiseerde de International Committee een interessante lezing over ‘CYBER-WARENESS’, waarin de studenten meer konden leren over phishing, cyber security, USB hacking en social engineering. 

De Carrièrecommissie, die dit jaar in het leven is geroepen, heeft in samenwerking met een aantal docenten een scriptiebijeenkomst georganiseerd, waar leden de nodige tips & tricks kregen voor het schrijven van een masterscriptie.  

Tot slot sloten we af met een informatief, online kantoorbezoek aan Buma/Stemra en Stichting BREIN, waarin onze leden meer te weten kregen over de bescherming van de intellectuele eigendomsrechten van artiesten en hoe Buma/Stemra en Stichting BREIN dit in samenwerking bewerkstelligen. Nogmaals dank Tim Kuik & Lilian Rozenberg!

In het nieuwe jaar gaan wij weer aan de slag om deze periode zo leuk mogelijk te maken voor onze leden! Wij zullen het nieuwe jaar met z’n allen inluiden door middel van een online wijnproeverij, onder leiding van een echte sommelier. Ook staan er alweer verschillende activiteiten op de planning zoals een LinkedIn training, online kantoorbezoeken aan onze sponsoren, en nog veel meer! 

Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond 2021 toe. Voor nu heel veel dank aan onze leden, commissieleden en sponsoren voor het afgelopen jaar.