Voor de commissies dit jaar is Digi Juridica op zoek naar enthousiaste leden, die het leuk vinden activiteiten of een studiereis te organiseren!

Digi Juridica heeft vier commissies:

De Activiteitencommissie zal verantwoordelijk zijn voor alle studiegerelateerde en sociale activiteiten die worden georganiseerd vanuit Digi Juridica. Denk aan borrels, lezingen, bezoeken aan organisaties zoals de Autoriteit Consument & Markt, Autoriteit Persoonsgegevens, de EU en adviesbureaus. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om nieuwe activiteiten te bedenken en te organiseren!

Vind je reizen leuk? En het organiseren van reizen ook? Dan is de Studiereiscommissie de perfecte match! Je zult samen met medestudenten een onvergetelijke reis organiseren naar een zelf te bepalen locatie!

Het International Committee is in het leven geroepen om de internationale studenten van master ITL meer en beter te betrekken bij Digi Juridica en al haar activiteiten. We zijn op zoek naar enthousiaste studenten die naast het zorgen voor meer betrokkenheid ook ambitie hebben om formele en informele ITL-gerichte activiteiten te organiseren.

– De Carrièrecommissie is ten slotte sinds dit jaar opgericht en zal verantwoordelijk zijn voor het organiseren van activiteiten zoals assessment trainingen, workshops en wellicht een recruitmentdiner!

Aanmelden kan via dit formulier. De deadline is vrijdag 18 september 2020.