Digi Juridica X The Selection Lab

Digi Juridica en The Selection Lab zijn een samenwerking aangegaan om voor jou de best passende organisatie te vinden!

Wij gebruiken persoonlijkheidstesten en berekenen vervolgens met behulp van o.a. kunstmatige intelligentie bij welke organisaties jij het meest op je plek zult zijn.

Hoe doen we dit?
Dit doen we door jouw persoonlijkheidsprofiel, drijfveren en cultuurpreferenties te vergelijken met die van de medewerkers van verschillende kantoren. Daarnaast wordt ook achterhaald in hoeverre jouw cultuurpreferenties overeenkomen met de bedrijfscultuur van de desbetreffende organisaties.

We achterhalen jouw persoonlijkheidsprofiel met een digitale vragenlijst. Deze vragenlijst bestaat uit multiple choice vragen. Door middel van de antwoorden die je geeft, achterhalen wij jouw behoeftes en persoonskenmerken. Ook vragen we je jouw CV en cijferlijst(en) te uploaden. Nadat je alles hebt ingevuld ontvang je gratis een uitgebreid persoonlijkheidsrapport en gaat ons algoritme voor je aan de slag! Als er een match is tussen jou en één of meerdere bedrijven of kantoren kunnen deze contact met je opnemen.

Wat heb jij er aan?

1.     Je ontvangt een gratis professioneel persoonlijkheidsrapport die je mee kunt sturen met je sollicitaties. Hierdoor kom je zelfverzekerd en goed voorbereid over.

2.     Wanneer je goed matcht met een bedrijf of kantoor die op dat moment op zoek is naar studenten, kun je benaderd worden voor een gesprek.

3.     Als je via ons wordt geplaatst als starter ontvang je een signing bonus van 250 euro. Als je wordt geplaatst voor een student-stage ontvang je 100 euro en voor een evenement (zoals een bedrijfslunch) 25 euro. Gebruik hiervoor de promocode: digijuridica.

Aanmelden: 
Via deze link kun je je in 1 minuut aanmelden en als je wilt direct starten. Je kunt je voor nu ook alleen aanmelden en later de vragenlijst invullen.