Bestuur 2020-2021 gezocht!

Voor het volgende collegejaar zoekt Digi Juridica een nieuw bestuur! Ben jij op dit moment bezig met de master Internet, ICT en Intellectuele Eigendom of International Technology Law of ga je hier in september aan beginnen?

En wil jij wat verdieping naast je studie nieuwe vaardigheden leren en er vooral met drie andere bestuursleden een mooi en gezellig verenigingsjaar van maken? Stuur dan je cv en motivatiebrief op naar info@digijuridica.nl! Vergeet daarin niet te vermelden in welke twee functies je interesse zou hebben en waarom.

De bestuursleden lichten hieronder toe wat hun functie nu precies inhoudt.

DSC_0067

Voorzitter (Ge’ez Engidashet)

“Als voorzitter ben je hét gezicht van de vereniging, en dus het eerste aanspreekpunt. Je zit bestuursvergaderingen en ALV’s voor, bewaart het overzicht omtrent alle verenigingszaken en je bent bovendien verantwoordelijk voor de acquisitie, sponsorcontracten en bezoeken aan de advocatenkantoren. Daarnaast coördineer je de congrescommissie. En dit alles kost je hooguit een middag (soms twee) in de week!” Ben jij resultaatgericht, geordend en gemotiveerd? Of wil jij wellicht uit je comfortzone stappen en een leidinggevende rol op je nemen? Dan is de functie van voorzitter wellicht wat voor jou.

Secretaris (Bloem van ’t Hoff)

“Als secretaris onderhoud ik het contact met de leden en houd ik de ledenadministratie bij. Daarnaast verstuur ik de maandelijkse nieuwsbrief naar de leden. Zo ben ik altijd op de hoogte van het actuele ledenbestand en van wat er speelt binnen de vereniging. Daarbij zal je als secretaris komend jaar zowel de activiteitencommissie als de international committee begeleiden bij hun activiteiten.” Ben jij sociaal ingesteld, secuur en taalvaardig? Meld je dan aan voor de functie van secretaris.

Penningmeester (Daisy Brugman)

“De penningmeester is verantwoordelijk voor de gehele financiële organisatie van Digi Juridica. Aan het begin van het jaar heeft de penningmeester zijn of haar grootste taak in het opstellen van de begroting, en gedurende het jaar in het nastreven van het op die begroting gebaseerde financiële beleid. De begroting is de fundering van het bestuursjaar en dient nauwkeuring te worden opgesteld en vervolgens gedurende het jaar tijdig te worden bijgewerkt. Het is daarom van cruciaal belang voor een penningmeester dat hij of zij nauwkeuring is en oog heeft voor detail. Als penningmeester ben je gedurende het bestuursjaar daarnaast belast met het verwerken van alle inkomende en uitgaande betalingen én declaraties. Daarnaast ben je ook de bestuursverantwoordelijke voor de reiscommissie en de Kascommissie.” Lijkt dit jou wat? Reageer dan op de functie van penningmeester.

Bestuurslid Extern (Tijmen Klein Geltink)

“Komend jaar zal onze vicevoorzitter vervangen worden door een bestuurslid met een nieuw takenpakket. Het bestuurslid extern is een van de hoofdredacteuren van de nieuwsblog TechnologIE, privacy en recht. Ook zal je als bestuurslid extern bezig zijn met de marketing van de studievereniging. Daarnaast ga je over het beheer van de website en van de social media, waaronder Instagram en Facebook. Deze functie geeft dus de ruimte om al je creativiteit naar buiten te laten komen.” Ben je creatief, zelfstandig, proactief? Dan is de functie bestuurslid extern wellicht wat voor jou.

Ben je ondertussen helemaal overtuigd dat een plekje in het bestuur van Digi Juridica wat voor jou is? Stuur dan voor 31 mei 2020 je cv en motivatie naar info@digijuridica.nl! Vergeet daarin niet te vermelden welke twee functies je interesse zouden hebben en waarom.

Twijfel je nog of heb je vragen, schroom ook niet om een mailtje te sturen!