Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kantoorbezoek Stibbe

15 januari 2020 @ 15:00 18:30

Op woensdag 15 januari zullen wij een bezoek brengen aan Stibbe. Stibbe is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Londen en New York. Stibbe kent vele praktijkgroepen, waaronder Data Protection, Digital Economy, Information Technology, en Intellectual Property.

Tijdens dit bezoek zal ‘samenwerking’ centraal staan: twee leden van het Koninklijk Concertgebouworkest zullen ons meenemen in wat het betekent om deel te zijn van een team, waarin eenieder een fundamentele bijdrage levert aan hún eindproduct. Zij zullen ingaan op het belang van samenwerking, aanpassingsvermogen en luisteren naar elkaar, om zo de beste performance neer te zetten.

Het programma begint om 15:00 uur met speeddates met junior-medewerkers van de diverse praktijkgroepen. De middag zal worden afgesloten met een borrel tot ongeveer 18:30 uur.
Ben jij benieuwd naar welke rol teamspirit en samenwerking spelen in groepsverbanden, en wil jij Stibbe op een laagdrempelige en unieke wijze (beter) leren kennen? Meld je dan uiterlijk 10 januari aan voor Stibbe Talks!

Aanmelden kan via dit formulier: https://forms.gle/aefDjrLAyX2pWXcn6

Stibbe

Beethovenplein 10
Amsterdam, 1077 WM Nederland
+ Google Maps