Bezoek Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom

27 september 2019 @ 14:00 16:30

Op 27 september brengt Digi Juridica een bezoek aan het Benelux Merkenbureau. Het BBIE houdt zich onder meer bezig met de registratie van merken en modellen. Daarnaast heeft zij tot doel om uitvoering te geven aan het BVIE en het Uitvoeringsreglement, in het algemeen merken en tekeningen of modellen in de Benelux-landen te beschermen en heeft zij een aantal aanvullende taken op het gebied van het IE-recht, onder meer in het licht van internationale en communautaire ontwikkelingen.

Ben jij geïnteresseerd in het merkenrecht en ben je benieuwd hoe de praktijk er uitziet? Meld je dan aan voor 22 september via deze link!

Digi Juridica

BBIE

Bordewijklaan 15
Den Haag,2591XRNederland
+ Google Map

Test

20 september 2019 @ 08:00 17:00

Op 27 brengt Digi Juridica een bezoek aan het Benelux Merkenbureau. Het BBIE houdt zich onder meer bezig met de registratie van merken en modellen. Daarnaast heeft zij tot doel om uitvoering te geven aan het BVIE en het Uitvoeringsreglement, in het algemeen merken en tekeningen of modellen in de Benelux-landen te beschermen en heeft zij een aantal aanvullende taken op het gebied van het IE-recht, onder meer in het licht van internationale en communautaire ontwikkelingen.

TechLAWlogy Talk Andrew Murray

19 september 2019 @ 16:00 17:30

Last year the first collaboration between ITL and Digi Juridica, TechLAWlogy Talk, started as an initiative from Magdalena Jozwiak. Because of the big success, the lecture series will continue this year.

The first Talk will take place on September 19th and will be given by Professor Andrew Murray from the London School of Economics, where he will discuss the topic: “Why Don’t More People Break the Law (Online)?” During this lecture he will attemp to answer the question: “Why do we recognise and comply with laws in a space where identification of law-breakers is time consuming and costly (mitigating enforcement risks) and where mass disobedience is possible?”.  

The Talk will start at 4 PM and will take place at the VU campus in room HG 12A33.

Digi Juridica

De Boelelaan 1105
Amsterdam,1081 HVNederland
+ Google Map
https://www.digijuridca.nl/

Nieuw bestuur

Afgelopen week hebben we afscheid mogen van het oude bestuur. Het Ve bestuur is klaar om het stokje over te nemen.

We zien uit naar een fantastisch jaar!

Voorzitter: Ge’ez Engidashet
Vice-voorzitter: Tijmen Klein Geltink
Secretaris: Bloem van ’t Hoff
Penningmeester: Daisy Brugman

Digi Juridica zoekt commissieleden

Je kunt je nog twee dagen inschrijven voor een van de commissies!

Voor de commissies dit jaar is Digi Juridica op zoek naar enthousiaste leden, die het leuk vinden activiteiten of een studiereis te organiseren!
Digi Juridica heeft drie commissies: 

– Met de Activiteitencommissie organiseer je zowel studiegerelateerde als sociale activiteiten, waarin je veel vrijheid krijgt. Vorig jaar zijn zo bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegvens en ICT-recht bezocht.

– Ben je meer een reislustig type? Dan is de Studiereiscommissie wat voor jou! Samen met de commissiegenoten organiseer je een meerdaagse studiereis.

– Het International committee is ten slotte sinds dit jaar opgericht, om de ITL-studenten zo veel mogelijk bij de vereniging te betrekken. We zijn op zoek naar enthousiaste studenten die naast het zorgen voor meer betrokkenheid ook ambitie hebben om formele en informele ITL-gerichte activiteiten te organiseren.

Aanmelden kan via dit formulier.

Welkom op de nieuwe website van Digi Juridica

Op deze website kun je zien wie wij zijn en welke evenementen wij organiseren. Via de knop ‘lid worden’ rechtsbovenin kun je direct lid worden van onze vereniging. Verder kun je een kijkje nemen op de website van één van onze sponsoren. Digi Juridica is ook actief op alle social media kanalen!